Mads Teglers
Iværksætter

Blev selvstændig som 15-årig, og har siden begivet sig ud i alverdens forsøg, hvor især IT – og data har fanget hans opmærksomhed, og han har derfor stiftet et mediebureau hvor han laver grafisk arbejde, fotograferer, producerer film, optimere netværkssikkerhed og koder web løsninger. Ligeså arbejder han som international model for Gucci, og får derfor rejst super meget. Modelarbejdet har han været så heldig at kunne kombinere med min tøj-virksomhed, så jeg både er foran – og bag kameraet.

Han er dimitteret fra Stenhus Gymnasium i 2017. I løbet af hans gymnasietid hørte han et foredrag med Pernille, og var solgt fra starten af, da hendes specifikke emner var præcist hans interesser. Data og privatliv er noget som skal have meget mere opmærksomhed nu, i og med, at vi lever i informationsalderen hvor big data virksomheder er aktuelle som aldrig før!

Mads arbejder med Pernille Tranberg på foredrag, der handler om digitalt selvforsvar, hvor der er brug for en ekstra hånd til at undervise andre i, hvordan man tager kontrol over egne data.


mateglers@gmail.com

https://www.linkedin.com/in/mads-teglers-0a135288/